Hlavní obsah
Článek

Kdo zná televizní adaptaci románu Zdeňka Jirotky Saturnin, zná i slečnu Barboru, kterou ztvárnila Lucie Zedníčková (55). Je to jedna z jejích nejznámějších rolí. Od té doby se mihla v bezpočtu dalších seriálových projektů, tím posledním je Ordinace v růžové zahradě, kde ztvárňuje advokátku Naďu.

„Ona je takový ten přesný pragmatický typ, to já rozhodně nejsem, já jsem pravý opak. Já jsem chaotická, na věci jdu spíš intuitivně než rozumově, jsem úplně jiná,“ srovnává Lucka. A to ji prý na postavě baví nejvíc, ta odlišnost. Trochu jí ale dává zabrat právnická hantýrka, kterou v seriálu používá.

Nova nastiňuje její roli, ve které se potká hlavně s postavou Martina Zounara (56): „Do Kamenice přijíždí na žádost syna jednoho z pacientů, kterému Bobo Švarc (hraje Zounar - pozn.) provedl omylem gastroskopii. Syn chce Švarce hnát k soudu. Naďa nejdřív Švarce dusí, když ale zjistí, že je to její spolužák ze ZŠ, který ji chránil před šikanou, tak se postaví na jeho stranu.“

Vyloučeno prý není ani milostné vzplanutí, Zedníčková přitom prozradila, že se Zounarem kdysi skutečně chodila. „Mně bylo šestnáct sedmnáct a byla jsem na gymplu a Martin byl na konzervatoři a dva roky jsme spolu chodili, to byla obrovská láska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám