Hlavní obsah
Článek

Ve věku 77 let zemřel ve čtvrtek ráno ve svém domě uznávaný britský kouzelník Paul Daniels. Stalo se tak jen několik týdnů poté, co mu lékaři diagnostikovali rakovinu mozku. Daniels se nejvíc proslavil televizním pořadem The Paul Daniels Magic Show, která se na stanici BBC vysílala dlouhých patnáct let.

Danielsův syn tento měsíc potvrdil médiím, že lékaři jeho otci našli nádor na mozku po únorové návštěvě nemocnice, kam byl převezen po pádu v jeho domě. Nemoc byla již v neléčitelném stadiu, a proto se iluzionista rozhodl, že chce své poslední týdny strávit doma v Berkshire v rodinném kruhu. V časných ranních hodinách, kdy zemřel, s ním byla manželka Debbie McGee, která jej provázela v průběhu mnohaleté kariéry jako asistentka při jeho kouzlech.

Populární iluzionista po sobě zanechal tři děti. Poprvé se ženil jako jednadvacetiletý s tehdy sedmnáctiletou Jacqueline Skipworth, s níž měl syny Garyho, Paula i Martina. Svou o dvacet let mladší asistentku Debbie si bral v roce 1988. Ženy byly ovšem jeho celoživotní vášní, v roce 2000 prohlásil, že měl poměr s více než třemi stovkami žen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám