Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tobey Maguire zrovna nepatří k osobnostem, jejichž fotografie plní stránky společenských magazínů. Navzdory filmům o Spidermanovi, které z něj udělaly hollywoodskou star, žije poklidným životem s manželkou a dvěma dětmi a o přílišnou publicitu nestojí.

V Beverly Hills však sem tam nějakého toho paparazzi fotografa musí skousnout, na ulicích je jich tam jako máku. Radost z toho nemá ani trochu, což bylo vidět i na nejnovějších fotkách, které byly pořízeny v neděli, kdy na procházku vyšel s manželkou, designérkou šperků Jennifer Meyer, a dvěma dětmi - devítiletou Ruby a šestiletým Otisem. Ale i tohle bohužel patří k jeho práci.

Stejně jako zařazování do nejrůznějších divácky a čtenářsky vděčných anket. V roce 2002 jej například organizace PETA jmenovala nejvíc sexy vegetariánem (v roce 2015 si toto označení zasloužila Miley Cyrus). To už dnes neplatí - v roce 2009 se stal veganem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám