Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O některých paparazzi fotkách celebrit z pláže by se dalo polemizovat, jestli vznikly bez vědomí fotografovaných, jestli celebrity fotografy tiše trpěly, nebo jestli na sebe náhodou lovce senzací dobrovolně neposlaly. Když se na světlo světa dostaly poslední snímky Jennifer Nicole Lee dovádějící na pláži, bylo na první pohled jasné, že tady se jedná o třetí možnost a fotograf a jeho domnělá oběť se jasně domluvili.

Nejenže americká fitness modelka a koučka na miamské pláži nepřirozeně špulila zadeček, zatahovala břicho a po celou dobu dělala vše pro to, aby měla na fotkách hezké vlasy, ale ve finále s kamarádkou předvedly i malou cvičební lekci.

Největším majstrštykem bylo, když kamarádka populární fitness trenérku přehodila na záda a Jennifer nastavila nohy do písmene V. Jak je vidět, české béčkové celebrity se mají od svých amerických kolegyň ještě hodně co učit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám