Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z mnoha osobností, které dorazily na cvičební maraton MARS 2016 lidí s roztroušenou sklerózou, byl Libor Bouček (43). Známý moderátor se na rozdíl od většiny ostatních, mezi které patřila také jeho přítelkyně Gabriela Bendová, do kruhového tréninku příliš nezapojil. Prý trénuje na zcela jiný kruhový trénink, který kulišácky pojal po svém.

„Bydlím na Vinohradech, kousek od náměstí Jiřího z Poděbrad, kde je blok a tam do kruhu rozmístěno celkem osm restauračních zařízení. Napadlo mě připravit tento kruhový trénink pro partu lidí, kteří se chtějí připravit na letní období plné grilovaček. Že by bylo postupně osm stanovišť, v každém by požili alkoholický nápoj a tím pádem by se zjistilo, kolik těch kruhů jsme schopni udělat. To je taková moje verze kruhového tréninku,” vtipkoval moderátor a dodal: „V podstatě tam pozvu stejnou partu lidí, která je tady. Príma lidi, kteří mají rádi pohyb.”

Bouček přišel podpořit nadaci hokejisty NHL Jakuba Voráčka, která pomáhá právě lidem trpícím výše zmíněnou vážnou nemocí. „Tím, že jsem byl u zrodu, tak jsem tady nechtěl chybět,” řekl Libor.

V naší reportáži vyzněl Bouček možná jako lenoch, je ale pravda, že na své poměry je moderátor v té nejlepší životní kondici. Osvojil si dokonce pravidelný pohyb. „Snažím se cvičit v domácích podmínkách. Mám k tomu vyhrazenou místnost, tělocvičnu,” uvedl Libor Bouček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám