Hlavní obsah
Článek

Vydat v dnešní době CD je vcelku odvážný počin, ke kterému se odhodlala i zpěvačka Magdaléna (Urbanová - jako umělecké jméno používá jen to křestní, pozn.). Za kmotry jí byli Marie Rottrová (82) a Roman Vojtek (51). Ten dorazil s přítelkyní Petrou Vraspírovou, kolem níž je - od té doby, co vyšel jejich vztah najevo - ve společnosti velmi rušno. A v Theatro Music Clubu tomu nebylo jinak.

Ale zpět k Magdaleně: zpěvačka je vokalistkou právě Marie Rottrové a zahrála si také v muzikálech Bídníci a Kladivo na čarodějnice. Tuto zkušenost by si ráda zopakovala a doufá v další, třeba i ne úplně malou, a třeba i větší muzikálovou roli. Je také maminkou dvou dětí, což se při pohledu na drobnou brunetku v puntíkovaných šatech skoro nechce věřit.

„Zpívala a stále ještě zpívá se mnou jako moje vokalistka a dnes vydává svoji první desku. Moc jí to přeju. Je na ní její hudba i texty, což není v dnešní době běžné. A navíc je to velice dobré album. Tak ať má úspěch,“ uvedla k desce, jež nese název A jedééém, a popřála Rottrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám