Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletá brunetka s uhrančivým pohledem jménem Alessandra má slibně rozjetou kariéru jako plus-size modelka. Nejenže své sošné tělo už mnohokrát předvedla na přehlídkových molech, ale nedávno se stala i tváří kolekce spodního prádla Simply Be. Její slavný tatínek patří v Hollywoodu mezi světlé výjimky, kterým klape manželství s neznámou partnerkou celá desetiletí. S Marivi Lorido si během manželství trvajícího 34 let pořídil kromě Alessandry ještě tři další děti - dcery Dominik (32) a Daniellu (27) a syna Andrese (13).

Pořád nic? Výčet hercových filmů jako Neúplatní, Kmotr III, Hrdina proti své vůli, Dannyho parťáci 1, 2 i 3 či Ztracené město vám jistě napověděl lépe... Alessandra je dcerou kubánsko-amerického fešáka Andyho Garcii.

Jako modelka se naposledy blýskla na přehlídce značky Couchel v kolekci na nastávající podzim a zimu během týdne módy v Madridu. Představila se především v šatech, u nichž vládly zemité odstíny, které soudě podle světových přehlídek budou hitem příští sezóny.

Reklama

Další články

Načítám