Hlavní obsah
Článek

Blogerka, která se na svých videích stylizuje do růžové naivky, by se ráda uchytila jako herečka. Před televizní kamerou se ukázala rovnou v plavkách.

Z blondýnky, která svůj první blog založila v 11 letech, už vyrostla sexy kočka, takže se rozhodně nemusí bát odhalit své tělo. Během natáčení pořadu Češi na cestách se předvedla v bikinách, při jejichž nákupu se držela svého oblíbeného Barbie stylu.

Dominika Myslivcová (21) vyrazila do Turecka ve společnosti prostorově výrazného Romana, jemuž televizní štáb výběrem společnice zajisté udělala velkou radost. Romantický ezoterik má totiž slabost pro společnou vířivku při svíčkách, kde by Dominiku určitě rád uvítal.

Svérázná blogerka si je vědoma toho, že ji diváci nebudou jen obdivovat. „Možná vypadám povrchně, ale věřím, že nejsem hloupá, a vím, co od života chci. I já mám své chyby a nedostatky. Mrzí mě, že se najdou i takoví lidé, co dokážou jen kritizovat, aniž by mě znali,“ tvrdí Myslivcová, která se v neděli předvede v růžových bikinách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám