Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už čtvrté ocenění za nejlepší herecký výkon si odnesla herečka Alena Mihulová díky filmu Slávka Horáka Domácí péče. Tentokrát jej převzala na galavečeru Cen české kritiky. "Nenapadlo mne ceny vůbec počítat, musela mi to říct až naše PR manažerka," smála se Alena, která vypadá na rozdíl od snímku, kde musela být za starší znavenou paní, úžasně.

V Česku vnímáme, že herečce film změnil život, když dostala role v několika produkcích, včetně hvězdně obsazeného koprodukčního Anthropoida s idolem z filmu 50 odstínů šedi. V tom nás ale vyvedla z omylu. "V zahraničí v době, kdy jsem role dostala, ještě o Domácí péči nic nevěděli a neviděli ji," vysvětlila.

Díky Domácí péči ale prý možná dostala roli v novém seriálu České televize Trapné padesátky, který právě natáčí. "Česká televize totiž Domácí péči koprodukovala, takže o mně vědeli. Máme za sebou natáčení prvního dílu, celkem jich bude dvanáct," prozradila.

"Je to o padesátnicích, myslím, že to bude bavit hlavně divačky. O své postavě mohu říct, že na začátku tam nastupuje téměř jako reklamní hospodyňka, končí jako silná samostatná žena, kterou těší život," svěřila.

Herečka je právě v těchto letech, přitom je ale zahrnována poklonami, jak skvěle vypadá a jakou má ve svém věku štíhlounkou postavu. "Samozřejmě mě to těší. Jen když mě Slávek nechtěl původně do Domácí péče obsadit, protože až moc dobře vypadám, tak mě to jedinkrát mrzelo. Ale od té doby to ráda slyším," usmívala se herečka.

A jaký má recept na krásu a štíhlou postavu? "O cvičení to není. Možná pomáhá to, že mám dobrý spánek, ráda tancuju, plavu, a protože neřídím, tak hodně chodím a naučila jsem se to mít ráda. Jídlo si ale neodepřu," odpověděla.

Na novou lásku herečka pořád čeká. "Tak jako jsem nepropadla panice a měla jsme naději, že přijde takhle úžasný film jako byla Domácí péče, tak mám pořád naději, že přijde ten úžasný chlap," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám