Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To neměl v šatníku nic lepšího? Ve středu se ve Slovanském domě konala premiéra filmu Lída Baarová a každý by čekal, že jedna z hlavních tváří večera Filip Renč (58), kvůli němuž přijel také jeho kamarád Miloš Zeman, bude ve smokingu. Nebo prostě zkrátka nějak slavnostněji oblečen. Chyba lávky! Filip si vzal oblečení vhodné tak do páté cenové nebo na karaoke. Nakupoval ve slevě ve vietnamské tržnici? Hlasujte o jeho oblečení v anketě na konci článku.

Není to poprvé, že na akci, kde byl prezident republiky Miloš Zeman, se někdo oblékl naprosto nevkusně. Každý má v paměti předávání státních vyznamenání, které si předloni režisér Sedláček převzal ve fleecové bundě, a podle mnohých tak znevážil celý slavnostní akt.

Renč, jenž podle některých zastínil pocity lidí z jinak zdařilého filmu, jistě nemusel být vzorově oháknutý kvůli návštěvě hlavy státu. Ale už kvůli tomu, že některé dámy měly honosné róby ve stylu první republiky a většina mužů z řad hostů měla saka, někteří i fraky s motýlky, se asi musel cítit trapně ve své zlatavé košilce. A vítat návštěvníky ve směšné košili, to chce buď náhlou ztrátu soudnosti, nebo kuráž. Možná teď začne tvrdit, že v jeho ohozu bylo zašifrováno poselství.

Renč se ale vlastně může jako každý z této branže (ostatně i jako Sedláček) vymluvit na to, že je umělec, a k těm jistá neformálnost jistě patří. Tak určitě…

Co říkáte na oblečení Renče na premiéře jeho filmu?
Nevadí mi
63,3 %
Je to vrchol nevkusu
31,1 %
Ani příšerné, ani dobré
5,6 %
Celkem hlasovalo 51690 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám