Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jason Statham (48) se na důkaz své lásky musel pořádně plácnout přes kapsu. Po pěti letech s nádhernou a o dvacet let mladší anglickou modelkou a herečkou Rosie Huntington-Whiteley (37) se dalo předpokládat, že až se konečně odhodlá k žádosti o ruku, vyšperkuje ji nějakým skutečně exkluzivním diamantovým kouskem. Podle týdeníku US Weekly herce vyšel na 350 tisíc dolarů, což dělá 8,7 miliónu korun.

Poprvé v roli snoubenců zavítali Rosie a Jason na nedělní udílení Zlatých glóbů, mnohem detailněji ovšem prsten z platiny s obrovským diamantem uprostřed a malými kolem celého obvodu zachytili paparazzi o pár dní později, když se Rosie upravovala ve svém autě a malovala si ústa.

Podle slavného designéra zásnubních prstenů Neila Lanea, z jehož dílny pochází i tento skvost, si Jason pro svou vyvolenou přál něco výjimečného. Nakonec vybral diamant pocházející z archivní kolekce z doby krále Eduarda VII. z počátku 20. století.

„Je to klasický a elegantní kousek. Kámen je perfektní. A Jason hledal něco bezchybného a perfektního. Vrátil se pro něj. Věděl, že tenhle je ten pravý,“ prozradil tvůrce prstenu magazínu People.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám