Hlavní obsah
Článek

O existenci mimozemských civilizací nepochybuje poslední z Bondů Daniel Craig (43). Britský herec je přesvědčen, že život existuje ještě někde ve vesmíru. Ovšem o čem pochybuje silně je skutečnost, že by tyto civilizace někdy dorazily na naši planetu a kontaktovaly nás.

„Opravdu pevně věřím v život někde ve vesmíru. Nejsem si jistý, že věřím, že už byli mimozemšťané někdy na Zemi, ale tam někde mimo naši planetu život je,“ přesvědčivě tvrdí blondýn, jenž se začal opět připravovat na roli nezničitelného agenta 007.

Mimozemšťany považuje za samozřejmost i Robbie Williams, který prý UFO sám viděl. „Byl jsem jednou v noci venku, asi v půl jedenácté na terase hotelu v Los Angeles, po mé pravici byla dívka a ležela na opalovacím lehátku. Oba jsme se koukali nahoru na hvězdy a najednou tam ty hvězdy nebyly a něco velikosti fotbalového hřiště, můžete tomu říkat, jak chcete, přeletělo nad námi, zatemnilo všechny hvězdy, pohybovalo se to zcela potichu a bylo to matně černé a obdélníkovité. Nedokážu si to vysvětlit,“ přiznal Robbie před dvěma roky v rozhovoru pro britské Radio 1.

Reklama

Další články

Načítám