Hlavní obsah
Článek

V současné době jedna z nejsledovanějších žen světa, choť prince Williama (41) a maminka prince George (10) a princezny Charlotte, vévodkyně Catherine, dnes slaví své 34. narozeniny. Podívejme se při té příležitosti na několik momentek z jejího života.

Vévodkyně se narodila 9. 1. 1982 v Readingu jako Catherine Elizabeth Middleton, známá též a především jako Kate. V jejím životopise najdeme uvedených několik vzdělávacích institucí, od školky v Jordánsku po Univerzitu v St Andrews, která byla, jak většina dobře ví, pro Kate zásadní. Seznámila se zde svým budoucím manželem princem Williamem. Měl si jí všimnout na módní přehlídce, kde Kate figurovala jako modelka.

Zasnoubili se v říjnu 2010 v Keni, svatba se konala v dubnu 2011. Na prvního potomka a v pořadí třetího následníka trůnu si manželé počkali dva roky, George přišel na svět v červenci 2013. V květnu 2015 přibyla dcerka Charlotte. V současné době se v zahraničních médiích objevily zprávy, že je Kate opět těhotná, jsou to však zatím jen spekulace.

Reklama

Další články

Načítám