Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nenechte se mýlit, nedíváte se na žádnou modelku, osobní trenérku ani na adeptku na titul Miss fitness. Cvičení sice pochopitelně patří mezi pravidelné aktivity této dámy s vyrýsovaným každým svalem na těle, ale fitness se nikdy nevěnovala profesionálně. Laura Gordon se živí jako realitní makléřka a věřte nebo ne, táhne jí na padesát!

Laura Gordon (48) ze Severní Karolíny začala posilovat ve 23 letech a od té doby nepřestala, ale zároveň přiznává: „Nejsem fitness profesionálka ani fitness modelka, nikdy jsem to nedělala pro kariéru. Cvičení ani nemiluji, ale je to jako práce. Vypadat fit je vaší výplatou.“

V posledních letech si Laura vybudovala i silnou fanouškovskou základnu na sociálních sítích, jen na Instagramu se číslo blíží půl miliónu. Gordon si navíc zakládá na tom, že nepoužívá žádné podpůrné doplňky a že její fotky neznají slovo retuš. Ke sportu tato vdaná, ale bezdětná žena nabádá i ostatní, pro které natáčí domácí videa, kde posiluje nebo provozuje jógu.

„Když mě přátelé nebo příbuzní vidí, říkají, jaké mám štěstí, že jsem štíhlá a můžu jíst, co chci. Já jim ale vysvětluji, že musím pořád jíst zdravě, proto nejsem tlustá. Prosím, nenazývejte mě šťastlivcem, když si každý den odříkám to, co vy ne,“ dodala rozhodně Gordon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám