Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle nikdo nečekal. Iveta Bartošová (†48), která se v pátek pokusila o sebevraždu a hromadu prášků kombinovala s alkoholem, dnes krátce po druhé hodině odpoledne opustila v tichosti pražskou Nemocnici pod Petřínem. Tam ji převezla záchranná služba v pátek poté, co Ivetě přivolala pomoc chůva jejího syna Artura, paní Dana.

Zpěvačka je v zuboženém stavu. Nekomunikuje se světem, nebere telefon. Bartošová neposlouchá ani lékaře. Nedbala jejich doporučení a dnes po poledni podepsala revers. Ve dvě hodiny odpoledne už byla z nemocnice pryč. Ivetu odvezla její ochranka. Do jejího domu v Uhřiněvsi ale nejeli.

Dopoledne byl u Ivety doma její dnes již expřítel Domenico Martucci (47) a podle informací Super.cz balil Ivetě věci. Ty pak vyzvedla ochranka a vyrazila do nemocnice za Ivetou. Vypadá to, že Bartošová s Martuccim se chystají opravdu odjet do Itálie, jak italský hřebec sliboval. "O Ivetu se lépe postarám jako kamarád než jako přítel. Odvezu ji a pomůžu jí," sliboval před pár dny Domenico. O víkendu, ale Martucci tvrdil, že se s Bartošovou rozešel a už jí nikdy nechce vidět. Sám prý odjíždí do Španělska na dovolenou. Možná šlo jen o zastírací manévr. Vše dál sledujeme.

Reklama

Další články

Načítám