Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ljuba Krbová, známá ze seriálu Ulice, je dobrodružná povaha. Již několikrát jsme si s ní povídali o jejích zážitcích z dalekých cest do hor i pouští (navštívila například Zimbabwe, Botswanu, Laos, Indii, Nepál a další). A touhu po zážitcích, na které se nezapomíná, má v sobě nejspíš i její dcera Anna Marie Landorová.

Přátelé ji mohli zahlédnout ve skupině lidí, kteří se před Vánoci svlékli do plavek a jen tak nalehko běhali po pražském Václavském náměstí. Z této akce rádia Spin se stala již tradice, která vznikla před čtyřmi lety, když se jeden z moderátorů Radek Hrdina vsadil s kolegyní, že zhubne. Ona nevěřila a slíbila, že přeběhne Václavák nahá, když to zvládne. A zvládl. „Tehdy jsem si řekl, že tu kolegyni v tom nenechám a naopak jsme se domluvili, že si dáme běh v plavkách společně. A tak vznikl Vánoční běh SPINu, kde jsme si dali za cíl každý rok navyšovat počet běžců,“ řekl Hrdina s tím, že poslední běh byl co do počtu účastníků rekordní.

Ale zpět k Anně Marii. Ta se zúčastnila spolu s kolegyněmi - hráčkami amerického fotbalu z pražského týmu Prague Harpies. A měla i jeden další důvod -  se zakladatelem běhu Radkem Hrdinou tvoří pár.

Reklama

Další články

Načítám