Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čokoládová herečka Halle Berry v neděli oslavila pětačtyřicátiny, ale při pohledu na její bezchybnou postavu a mladistvý vzhled by jí tento věk jistě nehádal ani ten nejpřísnější kritik. Poblíž jejího domu v kalifornském Malibu se pořádně odvázala, když šla polokulatiny oslavit s dcerou, partnerem Olivierem Martinezem a přáteli na pláž. Oblékla si přitom jen slušivé bikinky a kolem boků ovázala pareo.

Halle dokázala, že je pořád ve formě, když dováděla s kamarádkou, kterou vozila na zádech, na oko s ní bojovala a cákala se v moři. Dokonce se nechala chytit za nohy a předvedla tak prvotřídního trakaře, kterým pobavila všechny přítomné včetně její roztomilé tříleté dcery Nahly.

Sexy bikiny pak připomínaly ty, které měla během své sexy plavkové scény v bondovce Dnes neumírej. Její tehdejší oranžový model s bílým širokým páskem kolem boků se stal hitem. Halle má navíc i po téměř deseti letech od natáčení zmiňované bondovky stále stejně dokonalou postavu.

Reklama

Další články

Načítám