Hlavní obsah
Článek

Na klid a mír může Petr Vágner (46) o svátcích zapomenout, jeho Vánoce a příchod Nového roku jsou ve znamení práce.

„Na silvestra hraju v představení Cyrano a hned dvoják, takže budu končit někdy okolo deváté večer. Asi zůstanu na půlnoc s kolegy z divadla, dám si drink a pojedu do rádia. Už od šesti ráno budu totiž zase vysílat na Frekvenci 1. Ale aspoň nebudu muset řešit kocovinu,” nastínil nám pohledný herec a moderátor své plány na silvestra.

Petra příliš netrápí, že 31. prosince nebude hýřit. „Pro mě je to taková řízená oslava a já mám radši takové ty akce, které začínají nevinně, a pak se to třeba protáhne. Klidně i na několik dnů,” směje se Petr a jedním dechem dodává: „Ale vzhledem k tomu, že teď natáčím zároveň seriály Přístav a Búrlivé víno, si těch oslav moc neužiju.”

Na silvestra otec dvou dětí prý ještě nikdy neskončil pod stolem a do budoucna se tohoto postoje bude držet. „Já jsem vlastně neměl nikdy nějak špatný silvestr. Dříve to možná byly víc takové adrenalinové párty, které se protáhly daleko do nového roku, ale vždycky to bylo spíš o nějakém netradičním místě, chatě na samotě, seskoku z letadla a podobně než o nezřízené pijatice.”

Bez skleničky pravého šampaňského si ale příchod Nového roku nedovede představit. Nápoj bohů si ostatně dopřával i během luxusních nákupů v Pařížské ulici společně s dalšími osobnostmi, jako byly Jitka Nováčková, Anna Lihartová, Aňa Geislerová a Barbara Nesvadbová. „Dříve jsem vnímal šampaňské spíš jako nějaký welcome drink, měl jsem ho spojený s oslavou narozenin, s příchodem Nového roku... Postupem času jsem mu ale více přišel na chuť a mám několik značek, které si dokážu vychutnat i u jiných příležitostí,” řekl Petr Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám