Hlavní obsah
Článek

Po finálovém vystoupení Jitky Schneiderové (51) jsme byli naprosto unešení, i když skončila až na druhém místě. V tu ránu by mohla nastoupit do Labutího jezera. "Byla to shoda náhod, správné načasování, že jsem dostala Marka a sedli jsme si jako lidi. Je výborný učitel a strašně mě to chytlo a bavilo. Jsem za tu příležitost šťastná a to, že jsme vůbec byli ve finále, je jako sen," řekla nám skromně Jitka.

Porotci ji chválili už od začátku, proč si tedy herečka nemyslela, že by mohla dosáhnout až na první příčku? "Opravdu jsem nic neočekávala a svým způsobem jsem na to byla připravená. Druhé místo jsem ve finále čekala, a dál to nebudu komentovat, je to absolutně zábavný pořad," vyhnula se odpovědi na otázku týkající se kvalit, jež diváci oceňovali na jejích kolezích v soutěži. "Lidi to tak chtěli a dopadlo to, jak to dopadnout mělo. Myslím, že jsou všichni spokojení," krčila rameny.

Jitka měla ve všech tancích dost odvážné modely, v nichž vyniklo, že má ve svém věku postavu jako holčička. "To je všechno tím tancem. Je to pět měsíců dřiny, každý den několik hodin. Takhle vypracované tělo jsem nikdy neměla. V dospívání jsem se sice sportu docela věnovala, ale pak se ze mě stal spíš kavárenský povaleč," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám