Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen deset dní po porodu syna Kryšpína naskočila Agáta Hanychová (38) opět do pracovního kolotoče. Jako sexy cvičitelka natáčela film Tomáše Magnuska Školní výlet. A vypadá to, že už snad nemá ani deko navíc. Jedinou partií, na níž je znát, že je z rebelky mamina, je její poprsí. "Konečně nepotřebuju žádné vycpávky," smála se Agáta na natáčení v Lázních Bělohrad.

Agátu na natáčení doprovázel snoubenec Mirek Dopita i s jejich synem. S chlapečkem čekal na pokoji v lázeňském domě a modelka si s dmoucím dekoltem od natáčení každé tři hodiny odskakovala malého Kryšpína nakojit.

Filmové natáčení ale není jediná práce, která modelku v dohledné době čeká. Už 15. září by měla začít s focením nového kalendáře s železniční tematikou. "Věřím, že Agáta bude v kondici a kdyžtak  si trochu vypomůžeme photoshopem," smál se fotograf Jaroslav Urban, který bude kalendář fotit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám