Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) má vážné zdravotní problémy. Začalo jí vynechávat srdce, což zpěvačku pořádně vyděsilo. "Už čtyři dny mi vynechává srdeční rytmus. Překvapivě se to děje především, když jsem v klidu a ležím. Najednou přijde úder úplně mimo rytmus a přijde totální únava," řekla Super.cz Nosková.

Zpěvačka už navštívila lékaře a podstoupila řadu vyšetření srdce. "Hodně jsem se bála. Nikdy předtím se mi to nestalo," říká zpěvačka, kterou lékaři uklidnili, že nic vážného se srdcem nemá.

"Prý to jde od páteře, mám zablokovaný nerv, a to způsobuje problémy, které mi začaly. I proto se to prý děje v klidovém režimu," dodala Nosková, která je nyní v péči lékařů a věří, že potíže brzy zmizí.

"V divadle normálně hraju, zpívám na koncertech, zkouším muzikál Sibyla v Divadle Hybernia. Žádné problémy při akci nemám, což je fajn, protože před Vánoci nemám den volna," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám