Hlavní obsah
David Zápal
Článek

To by bylo ale pořádné překvápko! Už pár dnů kolují po internetu zvěsti, že Lucie Borhyová (45) po rozchodu s Michalem Hrdličkou dlouho nesmutnila a začala nedávno randit s docela překvapivým chlapem. Hlasujte v anketě na konci článku, co si o tom myslíte!

Tím nemá být nikdo jiný než známý rybář a dobrodruh Jakub Vágner (42). „Potkaly jsme je se sestrou na Pankráci. Byli na nákupech v Albertu a neustále se líbali,“ řekl zdroj webu Expres. „Drželi se za ruce a Lucka vypadala hodně šťastně,“ přidal.

Ani s jedním z aktérů údajného románku se nám nepodařilo spojit. Zvláštní však pro někoho může být, že Lucie doteď letěla na jižanské typy a Kuba je blonďák. Tím ale ostatně byl i další její ex Petr Pik. Možná by ji ale mohl přesvědčit fakt, že Vágner rozhodně není žádný nevybouřený puberťák, ale stojí pevně nohama na zemi.

Na nedávné akci Expedice Amazonie 2015, kterou Lucie moderovala, jí Jakub přede všemi složil velkou poklonu za to, jak to po rozchodu zvládá. „Je statečná,“ prohlásil obdivně.

Že by ale s nejpopulárnější českou moderátorkou randil, to razantně odmítá jeden z jeho nejlepších přátel. „Je to totální blbost, ti dva spolu opravdu nejsou. Věděl bych o tom. To si Kubu musela čtenářka s někým splést,“ dušuje se kamarád Vágnera.

Tak uvidíme, jestli se časem zvěsti potvrdí, nebo je někdo spolehlivě vyvrátí…

Co si myslíte o údajném vztahu Lucie a Jakuba?
Hodili by se k sobě
12,4 %
Nepasují k sobě
59,2 %
Je to nesmysl
9,5 %
Určitě je to pravda!
1,9 %
Jakub je na rozdíl od jejích ex zodpovědný
17 %
Celkem hlasovalo 67100 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám