Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Janek Ledecký (61) má dvě děti, obě velmi talentované. Dcera Ester se věnuje jízdě na snowboardu a lyžování, syn Jonáš se snowboardingu také dříve věnoval, pak jej ale zlákaly múzy. Zabývá se kresbou komiksů (finišuje s komiksem o Karlu IV.), ale také malováním. Ani k hudbě nemá daleko, pro svého otce složil písničku na jeho nedávno vyšlé album Na konci duhy, a tak si ji s tátou dal i na koncertech v divadle Broadway.

„Jsem rád, že si Jonáš udělal čas na tyhle dva večery, je hodně vytížený. Pracuje na tom velkém komiksu o Karlu IV., který už brzo vyjde. Je to nádherná práce, ale kluci ve třech kreslí i dvanáct hodin denně. Bude to pecka,“ těší Ledeckého synova tvorba. Nemalou radost mu dělá i dcera. „Ester před pár dny vyhrála paralelní obří slalom světového poháru,“ pochlubil se.

Každý má dost svých povinností, zvládnou tedy vůbec společné svátky? „Právě čtyřiadvacátého je jediný den, kdy se všichni sejdeme. Pětadvacátého se připojím k týmu a jedu se podívat, jak Ester pojede svůj první světový pohár na lyžích v Rakousku,“ prozradil Janek, který v Rakousku pobude a prověří kvalitu místních svahů. „Beru si s sebou snowboard,“ těší se na odpočinek po turné, které mu skončí 23. prosince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám