Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Její hlas můžete znát ze stovek dabingových rolí, má skoro patent na ulítlé ženské. Teď Lucie Kožinová vylezla v extrémní roli i na stříbrné plátno a je to vážně šok!

„S Danou Bartůňkovou (Angelínou z pohádky S čerty nejsou žerty) jsme si řekly, že když už máme hrát role lehkých žen ve Vánočním Kameňáku, kašleme na stud a šly jsme do toho naplno. Odbourávaly jsme štáb, odbourávaly jsme samy sebe. Režisér nám říkal: ‚Vy k***y moje, já vás tak miluju!‘ Našly jsme si polohu smíchu o oktávu níž a šíleně jsme se tam řehtaly,“ řekla Super.cz představitelka poběhlice Laděny.

„Musím říct, že když jsem se viděla v zrcadle, když jsem na své oplácané postavě měla latexový obleček a sukýnku, z toho veledíla jsem se málem pozvracela. Musím ale vyzdvihnout práci maskérek. Hodinu a půl mi dělaly beďary na zádech, které měly i bílou čepičku. Byla to luxusní práce, byly tak autentické, až to bylo nechutné. A to vše kvůli jednomu fóru, fuj,“ prohlásila s gustem Lucie Kožinová, která se na place potkala i s Davidem Gránským, s nímž hrála v Doktorech z Počátků.

Herečka se nyní dabingu (namátkou Hra o trůny, 24 hodin, V těle boubelky, Dva a půl chlapa, Helena a její chlapci) nevěnuje, je obětí dabingové války. Učí ale na škole a hraje hned v několika divadlech. Všechny své fanoušky zve například do Divadla U Hasičů, kde bude od prvního března hrát ve hře o Emmě Destinové Commedia Finita.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám