Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová diva Pink (31) prodává svou luxusní nemovitost v kalifornském Sherman Oaks. V přepočtu za 68 miliónů korun se nový majitel může těšit na dům ve španělském stylu o čtyřech ložnicích a pěti koupelnách. K domu navíc náleží rozsáhlé zahrady.

Sídlo je z roku 1946 a podle všeho je tou pravou oázou a ideálním útočištěm pro celebrity. Zahrady kolem domu jsou totiž obehnány vysokým živým plotem.

Pink, která před více než dvěma měsíci porodila dceru Willow Sage, se s manželem Carey Hartem chystá přestěhovat do Malibu. Zřejmě se domnívá, že i pro malou Willow to bude lepší místo k trávení dětství.

Zpěvačka se nedávno nechala slyšet v časopise People, že je nyní její život zcela jiný: „Matky vždycky říkají, že porod úplně změní celý jejich život. Ale do té doby, než máte vlastní dítě, nemůžete pochopit, jak krásné to doopravdy je.“

Pink se také možná chce stěhovat do většího domu, kde by nebyl problém mít i vícečlennou rodinu. Novopečená maminka se však bude určitě nerada loučit především s velikou zahradou, která měla prostorné sezení kolem grilu, terasu, ohniště, hřiště, pingpongový stůl a samozřejmě pořádný bazén s lehátky.

Reklama

Další články

Načítám