Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda slovenského televizního zpravodajství Adriana Kmotríková (45) ještě před pár měsíci bojovala s krutou diagnózou. Televizní stálici v červenci diagnostikovali nádor na mozku. Po těžké operaci a náročné chemoterapii nikdo nevěřil, že se vůbec vrátí na televizní obrazovky.

Kmotríková se však k nemoci postavila čelem a už v říjnu se vrátila zpátky do televize. Trojnásobná maminka teprve nedávno ukončila radioterapii, přesto si kromě moderování najde čas i na společenské aktivity.

S úsměvem na tváři nedávno zářila na módní přehlídce, kde by do ní snad nikdo neřekl, jakými útrapami si v posledních měsících prošla.

Po léčbě samozřejmě musela změnit image, ale moc jí to sluší i s krátkými vlasy. Naposledy svůj široký úsměv plný optimismu ukázala na křtu knihy s názvem Návod na obsluhu lásky. Trojnásobná maminka byla v růžových koktejlkách s hlubokým výstřihem neuvěřitelně sexy. Jak je vidět, Kmotríková je důkazem toho, že ani krutá diagnóza nemusí nutně znamenat konec všech nadějí.

Reklama

Další články

Načítám