Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak do téhle exotické krásky byste určitě neřekli, že je rodilou Švédkou. Dvacetiletá Kelly Gale se sice narodila v severské zemi, ale po rodičích zdědila indické a australské kořeny.

Momentálně však žije v USA, kde působí jako velmi úspěšná modelka, která patří mezi proslulé andílky Victoria´s Secret. A jak už to tak bývá, k modelingu se vlastně dostala úplně náhodou. Ještě v pubertě se věnovala sportu, konkrétně fotbalu.

Jejich půvabů si ale všiml hledač talentovaných modelek, který obrátil život exotické krásky vzhůru nohama. Namísto fotbalu se Kelly stala hvězdou módních přehlídek a svou tvář propůjčila prestižním kampaním. Na svém kontě má například focení pro značky Chanel, Narciso Rodriguez, Tom Ford a mnoho dalších.

Naposledy tato sexy modelka pózovala pro Victoria´s Secret na plážích v Miami, kde v odvážných plavečkách předváděla své dokonalé křivky. A to stačilo jen málo a tahle fešanda by skončila u fotbalu. Nebyla by to škoda?

Reklama

Další články

Načítám