Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelce a jednomu z nejslavnějších „andílků“ Victoria’s Secret Alessandře Ambrosio (30) bývá často vytýkáno, že je až příliš hubená. Přestože je její tělo opravdu hodně štíhlé, trendy mluví jasně. Pořádné ženské tvary v modelingu stále nemají příliš prostoru. Právě takhle tedy vypadá dokonalá postava modelky. Brazilka Ambrosio, jež je podle časopisu Forbes pátou nejbohatší modelkou roku, se v bikinách ukázala spolu se svou rodinou během dovolené na Havaji.

Alessandra se snoubencem Jamiem Mazurem a jejich téměř tříletou dcerou Anjou nasedli do žlutého kajaku a brázdili mořské vody. Malá Anja na sobě samozřejmě musela mít také záchrannou vestu, jelikož kajak nepatří mezi nejstabilnější plavidla. Na pláži pak dováděla spolu s maminkou, která nedávno nafotila poměrně odvážnou reklamní kampaň pro brazilskou módní značku Colcci s partnerem Demi Moore Ashtonem Kutcherem.

Tajemství své pergektní figury modelka nedávno prozradila: "Miluji Pilates, jógu a jízdu na kole. Taky zbožňuji surfování a pobyt na plážích. Co se stravování týče, v létě jím lehčí jídla, hodně zeleniny a salátů. Pak se cítíte dobře během celého dne. A jak jsem získala zpátky svojí postavu po porodu? Není to o ničem jiném, než o tvrdém tréninku a skutečně zdravé stravě."

Reklama

Další články

Načítám