Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně z Cambridge Kate (42) opět dokázala, že se s nově nabytým titulem nestala namyšlenou aristokratkou, která se obloukem vyhýbá běžným povinnostem obyčejného smrtelníka. Minulý týden byla například spatřena, jak ve městě Holyhead v severním Walesu nakupuje potraviny v obchodním řetězci Tesco. Poté si je za doprovodu svého bodyguarda vezla v nákupním košíku přes parkoviště ke svému vozidlu. Podobné nákupy Kate podnikala také pár dní po své pompézní svatbě.

Kate se chovala a vypadala velice nenápadně. Oděná do fialového svetříku, kostkované šálky, světlých upnutých džín a s černými balerínkami na nohou na sebe rozhodně nepoutala pozornost. Přispěl k tomu i její účes. Krásné husté vlasy si sepnula do volného drdolu.

Významná britská návrhářka Vivienne Westwood o vévodkyni prohlásila, že její styl je příliš obyčejný. Britové však mají právě takovou Kate nejraději. Spolu s manželem Williamem (41) se oba jeví velice skromně. Dokonce i výlohy na své oficiální zahraniční cesty se snaží snížit na nezbytné minimum.

Princezna se také vůbec nestydí nakupovat módu v běžných konfekcích za pár liber. Dokonce si klidně vezme i na významné události několikrát po sobě stejné šaty. To udělala například během cesty po Kanadě, kde oblékla šaty ze svých zásnub nebo na nedávné svatbě nejstarší vnučky královny Alžběty II. Zary Phillips. To vše je obyvatelům Spojeného království na jejich princezně velice sympatické.

Reklama

Další články

Načítám