Hlavní obsah
Článek

Říká se, že s jídlem roste chuť. Toto pravidlo zjevně platí i v případě Nely Slovákové (34). Brněnská patriotka si krátce po svém vítězství v reality show Hotel Paradise nechala chirurgicky zvětšit poprsí, a jak sama říká, bylo to spíš z rozmaru. Po delším zvážení se rozhodla nechat si vylepšit svůj nos.

„Se svým nosem jsem spokojená, až na jeho špičku, kterou jsem bohužel zdědila po taťkovi. Když se usměju, mám pocit, že z profilu můj nos vypadá jako ten Pinocchiův,” svěřila se nám Nela s důvody, proč se rozhodla nechat si špičku svého nosu upravit.

Protože nos významně ovlivňuje vzhled obličeje, je pochopitelné, že u Nely panují jisté obavy: „Změny v obličeji se bojím. Strašně. Podstoupila jsem zvětšení prsou, ale přece jen - prsa může žena v případě nepovedené operace schovat. Nos je dominantou obličeje. Ten neschovám, nezakryju, prostě tam bude, i když by měl být (nedej bože) nepovedený. Odhodlávám se ale k operaci nosu už minimálně rok, teď do toho prostě už jdu. Nenechám se odradit a věřím jen v dobrý výsledek.”

Přestože se jedná už o druhou plastickou operaci za uplynulé tři roky, vítězka hříšné reality show je přesvědčená, že odhadne míru. Rozhodně by si prý nikdy nenechala sáhnout na svůj pověstný zadeček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám