Hlavní obsah
Článek

Úhlavní nepřítelkyně neohrožené bojovnice Xeny v podání Lucy Lawless Leick Hudson alias Callisto se chystá do Prahy. Její vůbec první návštěva našich končin se uskuteční osmého října. Věčná rivalka princezny bojovnice se setká se svými fanoušky, bude odpovídat na jejich dotazy. Také dojde na autogramy a focení.

Se všemi představiteli známého seriálu Xena se každoročně potkávají tisíce fanoušků na takzvaných conech. Con bývá zpravidla vícedenní akce s alespoň částečně předem daným programem. Běžným programem takového setkání bývají přednášky s dabéry a kaskadéry. Do letošního roku však museli fanoušci představitelů seriálu Xena za svými idoly do Los Angeles. Letos se stane nemožné a Callisto přijede do Čech!

Hudson, která více jak patnáct let studuje jógu a v posledních letech ji dokonce i vyučuje, nepřijede ale sama. Další hvězdou, která přijala pozvání na akci, je australská kaskadérka Dayna Chiplin, která zastupovala hvězdy jako Gwyneth Paltrow či Lucy Lawless. Kromě zážitků z natáčení a svého neobvyklého povolání i ona nabídne fanouškům netradiční zážitek. Workshop, ve kterém bude zájemce vyučovat, jak správně bojovat před kamerou.

Reklama

Další články

Načítám