Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Reese Witherspoon (35) je přírodní plavovláskou.Nepatří právě mezi nejvýraznější typy. Stačí však trochu řasenky a Reese hned vypadá úplně jinak. Jenže herečka zřejmě nečekala, že fotografové si na ni počíhají i v obchodě s koly a cyklistickým vybavením v losangeleském Venice, kam zavítala se svým manželem Jimem Tothem a jejími dětmi.

Představitelka krásné a naivní světlovlásky Elle Woods, která se díky svému šarmu a cílevědomosti nakonec stane úspěšnou právničkou, kterou si zahrála ve filmech Pravá blondýnka a Pravá blondýnka 2, v neděli vyrazila s rodinou obhlédnout nová kola. Do vyfintěné filmové Elle však měla hodně daleko.

Překvapená Reese byla nejen bez make-upu, ale také se fotografům do objektivu podívala s poněkud vyděšeným výrazem v obličeji. Výsledkem byly pro herečku nepříliš povedené snímky.

Reese se stala známou díky filmu Velmi nebezpečné známosti, kde poznala i svého budoucího manžela Ryana Phillippa. S ním má Reese dvě děti, jedenáctiletou Avu Elizabeth a sedmiletého Deacona Reese. Po sedmi letech manželství se dvojice v roce 2006 odloučila a později i rozvedla. Krátce nato si Witherspoon začala dvouletý románek s hereckým kolegou Jakem Gyllenhaalem. S Jimem Tothem, který je agentem několika známých celebrit včetně herce Matthewa McConaugheyho, je teprve od loňského února. Vzali se letos 26. března.

Reklama

Další články

Načítám