Hlavní obsah
Článek

Když vyrazí Petra Faltýnová (45) se svou dcerou Adriankou do kina, často se to neobejde bez slziček. Šestiletá holčička je prý roní při každé emotivní scéně.

„Když se na plátně objeví smutná věc, tak se Áďa okamžitě rozpláče. Ona je cíťa po mně. Když jsem se jako malá dívala na pohádky, tak jsem brečela okamžitě a u všeho,” říká Faltýnová.

Neznamená to, že by modelka z tohoto důvodu vybírala jen veselé snímky. „Naopak se ji na to snažím připravit. Když bych přestala chodit do kina z toho důvodu, že pláče, tak to v ní jen umocním. Chci, aby byla odolná,” říká Faltýnová, která také z toho důvodu vyrazila na premiéru dobrodružného rodinného snímku Pan, kde nebyla o strašidelné a napínavé momenty nouze.

Pětiletá Adrianka má velkou výhodu, že většinu filmů může sledovat v originálním znění v angličtině. Vzhledem k tomu, že Faltýnová na floridském Miami vlastní byt, tak anglicky mluví velmi obstojně. „V Americe se dívá na filmy jen v angličtině,” říká hrdě modelka. Ta na svou dceru mluví většinou česky, když přepíná do angličtiny, neznačí to prý nic dobrého. „Když na ni mluvím anglicky, tak ví, že jsem rozzlobená,” říká Petra Faltýnová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám