Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Že by přece jen měla léčba šokem úspěch? Josef Rychtář (65) nedávno skončil málem ve vazbě a podle jeho exmanželky Dariny Nové (66) to bylo jen proto, že léta nic nerespektoval. Možná, že vdovce po Ivetě Bartošové (†48) riziko vězení tak zasáhlo, že se rozhodl udělat rázný krok. Nejdřív na manželku a syna Josefa podal asi „milión“ trestních oznámení, teď ale prý všechna stáhl!

„Nedaruju jí nic. Ani spálenou sirku. A podávám na ni jedno trestní oznámení za druhým. Je nemocná,“ řekl nám Rychtář relativně nedávno o bývalé ženě.

Pak ale proběhl soud ohledně předběžného opatření, za jehož údajné porušování pak málem skončil ve vazbě, a rázem bylo vše jinak.

Soudkyně si vůbec nebrala servítky. Ani vůči jedné straně. „Myslíte si, že i když jsou vaši synové dospělí, že jim dáváte svým chováním dobrý příklad?“ hřímala a oba dva bývalé manžele nutila zamyslet se a pokusit se usmířit.

Ti si nakonec opravdu sedli k jednomu stolu a začali spolu vyjednávat, jak začít fungovat v rámci slušnosti. „Mohlo to být už dávno, ale manžel se jakékoli domluvě bránil,“ vysvětlila dříve Nová, nyní se už nechce k ničemu vyjadřovat kvůli slibu mlčenlivosti.

„Otec mámě oznámil, že stáhl trestní oznámení proti ní i mně. Já to spíš vidím tak, že viděl, že nemá šanci uspět. Ale budu rád, když v naší rodině nastane opět klid,“ uvedl v Nedělním Blesku Josef Rychtář mladší.

Reklama

Další články

Načítám