Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Michal Novotný za poslední roky hodně zhubnul a je to znát. Kdysi to byl spíše Míša kulička a nyní je z něj fešák. Populární herec má dole třicet kilo a vypadá skvěle. "Snažím se držet si váhu do metráku," řekl Super.cz s úsměvem Michal.

"Asi před dvanácti lety, to jsem natáčel seriál Redakce, jsem měl 128 kilo, to bylo fakt hodně. A tlusťoch jsem byl ještě dlouho potom," prozrazuje. Hubnout začal díky natáčení filmu Tobruk.

"Nervy, přepracování a pomohl mi hodně Tobruk. Ten výcvik v Africe byl masakr, byli jsme tam skoro tři měsíce, povedlo se to a snažím se to držet. Teď se snažím nejíst večer a nepiju vůbec pivo. To jsem pil hodně a na figuře se to výrazně projevilo. Možná víc než výcvik, v mém případě rozhodně," dodal Novotný na zahájení muzikálové sezóny Musical production. Novotný hraje v muzikálu Marie Antoinetta, který se zase vrací na prkna divadla Hybernia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám