Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Kornová je stále obklopena svými dětmi. Bydlí s ní nejen syn Filip, o kterého se kvůli jeho psychickému postižení bude muset starat do konce života, ale také třiadvacetiletá dcera Kristýna.

"Může u mě bydlet klidně i do čtyřiceti. A i kdyby si našla partnera. Máme velký byt 5+1, tak se tam všichni vejdeme. Máme to jako v italských rodinách, kde vedle sebe žije několik generací," smála se Kornová.

"Proč by si měla Kristýna hledat nějaký podnájem a zbytečně utrácet peníze? Stejně se domů chodí jenom vyspat. Má teď náročné zkoušky v Národním divadle, kde budou uvádět Louskáčka, večer má představení," vysvětlovala o pracovním vytížení dcery, která je baletka.

S dcerou jsou nejlepší kamarádky. Za maminkou dokonce zaskočila i do nového designového obchodu s luxusní obuví, aby jí pomohla vybrat boty. "Líbily se mi vysoké kozačky, ale sama bych si určitě vybrala černé. Jen díky Kristýnce jsem si odnesla fialové," řekla Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám