Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Dejdar (59) představil parfém, který nese jeho jméno. "Původně se mi do toho nechtělo, ale je to vůně, která je míchaná v Americe a moc se mi líbí. A z pětadevadesáti procent se líbí i dalším lidem, s nimiž jsem to konzultoval. Proto se asi i tak dobře prodává," je spokojený herec.

Ovšem, i když pěkně voní, nevyhnulo se mu pocení, na které Super.cz nedávno upozornil. A Dejdar si na to samozřejmě při křtu parfému vzpomněl. "Tehdy bylo asi pětačtyřicet stupňů, jako je tady v ateliéru, kde natáčíme seriál Přístav. V tomhle prostředí se lidi potí, ať chtějí, nebo ne, a že se jim udělá znaménko v podpaží, je běžné. Ovšem poučil jsem se a dnes jsem si vzal svetr, ve kterém by to teoreticky nemělo být vidět," řekl nám Dejdar.

Ten by se měl pořádně zapotit tenhle pátek, který má skutečně hektický. "V šest ráno začínám točit Přístav, v jedenáct musím hrát veřejnou generálku Mýdlového prince v Divadle Broadway, pak musím stihnout autogramiádu na svůj parfém a večer se účastním premiéry Dětí ráje v Brně. Na tenhle pátek 11. září asi nezapomenu, stejně jako na ten v roce 2001," vypočítal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám