Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šestatřicetiletý herec Luke Evans se jako jeden z mála herců otevřeně přiznal k homosexuální orientaci už v počátcích kariéry a na popularitě a množství pracovních nabídek mu to rozhodně neubralo. Nejnovější představitel filmového Drákuly z roku 2014 je tak skvělou inspirací pro všechny ostatní, kteří s upřímností zatím váhají. Pohledný Velšan byl nyní spatřen v Řecku s neznámým pohledným protějškem. Společně na pláži ostrova Mykonos připomínali antické bohy...

A i když dámám musela při pohledu na urostlé duo padat čelist, z jejich blízkosti jim muselo být hned jasné, že pouze o kamarády z posilovny tady nejde. Evans je přitom čerstvě po rozchodu. Se Španělem Jonem Kortajarenou (30), který patří mezi nejlépe placené modely světa, se rozešel v květnu a v médiích už prozradil, že má nového přítele.

Musíme uznat, že herec z filmů jako Souboj titánů, Sex & Drugs & Rock & Roll, Robin Hood, Tři mušketýři, ale i z úspěšných Hobitů s podtituly Šmakova dračí poušť a Bitva pěti armád či Rychle a zběsile 6 a 7 nemá vůbec špatný vkus.

Reklama

Další články

Načítám