Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Držitel Stanley cupu, člen týmu New Jersey Devils Patrik Eliáš s manželkou, bývalou rosničkou Petrou Volákovou, přijeli do Čech ukázat prvorozenou dceru. "Teď je jí sedm měsíců a myslím, že je celá táta," řekla Super.cz Petra Eliáš Voláková. Dcerka je prý velmi hodná a skoro nepláče. "Ještě jí ale nezačaly růst zoubky," krčí rameny.

Pochlubila se, že se holčička už snaží stavět na nožičky a chce chodit aspoň za ručičku. "V tom je taky po tatínkovi, že je tak pohybově nadaná," myslí si Petra, pro kterou byla Sophie vymodlené dítě. "O miminko jsme se dlouho snažili, pak přišly různé komplikace. Jsem šťastná, že ji máme," svěřila.  Chce mít sice ještě další dítě, ale nespěchá s tím. "Teď si chceme užít hlavně Sofinku," přiznala.

Petra s Patrikem a dcerou se objevili v pražské pasáži Myslbek, kde prodávali v sobotu dopoledne pečivo ve prospěch fondu UNICEF. "Sbírka je konkrétně pro děti v Somálsku, ale s UNICEF na různých projektech spolupracujeme už šest let," upřesnila Petra.

Dobrý den,

ráda bych Vás i Vaše čtenáře informovala, že jako každou první sobotu v měsíci můžete i 6. srpna v Nákupní galerii Myslbek pomoci prostřednictvím veřejné sbírky Pečení pro děti malým potřebným v mnoha částech světa. Tentokrát bude pod záštitou Českého výboru pro UNICEF pomáhat s prodejem pekařských a cukrářských výrobků hokejista klubu NHL New Jersey Devils Patrik Eliáš a jeho manželka Petra Voláková, bývalá moderátorka počasí TV Nova. Chybět nebude ani jejich dcerka Sophia Gabriella.

Výtěžek z prodeje poputuje znevýhodněným dětem strádajícím hladomorem v Somálsku, Keni, Džibutsku a Etiopii. Koláček či houstičku přímo od vyslance dobré vůle UNICEF Patrika Eliáše se ženou si můžete koupit zhruba od 11 do 13 hodin. Stánek však bude otevřený jako vždy již od 10 do 17 hodin.

Reklama

Další články

Načítám