Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přesně před dvaceti lety rozšířil řady hezounů a krasavic v seriálu Pobřežní hlídka a rolí Codyho Madisona nahradil odcházejícího jmenovce Davida Charveta. Dnes sedmačtyřicetiletý herec David Chokachi si začátkem týdne s rodinou užíval na pláži v Malibu a opět dokázal, že muži mnohdy zrají jako víno.

Soudě podle hercovy fyzičky, ani dvacet let nemusí být na vizáži téměř znát. Sportovně založený americký herec, jehož maminka pochází z Finska a otec z Iráku, si mezi chvilkami, kdy zrovna hlídal dcerku, vychutnával oceán při paddle-boardingu.

Jeden z 50 nejkrásnějších lidí světa z roku 1997 (podle magazínu People), jenž ve své nejslavnější roli záchranáře vydržel čtyři roky, hrál ještě například v mysteriózní sérii Witchblade či v seriálu Pláž Makaha. David je sice stále herecky aktivní, ale poslední roky se mu nedaří zavadit o zajímavou roli a objevuje se spíš v televizních nebo béčkových filmech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám