Hlavní obsah
Článek

Herečku Kristýnu Kociánovou si diváci pamatují z Ordinace, kde hrála zdravotní sestřičku Mirku. Nyní se na obrazovky vrací. Příležitost dostala u konkurenční stanice Primy. Hereckou kolegyní jí je mimo jiné Olga Želenská, se kterou ji pojí nejen profese, ale i jistá podoba.

Není proto divu, že je režiséři nového seriálu Přístav obsadili do rolí matky s dcerou (Lily a Ivana Braunovy). A ony si okamžitě padly do noty.

„To je pravda. Mám totiž úplně stejně starou dceru a Kristýnka mi ji připomíná, takže se mi náš seriálový příběh hraje sám. Ivana a Lily spolu mají moc hezký vztah, i když Lily se někdy neubrání tomu, aby Ivaně nemluvila do života,“ vysvětluje Olga. Podoby se svou seriálovou maminkou si samozřejmě všimla i Kristýna Kociánová.

„Protože hraju Ivanu bez brýlí, hodně lidí mi říká, že jsme si s Olgou opravdu podobné. V této dvojici je dcera ta realistka, která stojí nohama na zemi, zatímco její matka Lily, která je bývalou operní pěvkyní, je bohém. Ivana je navíc trochu zakřiknutá a nerozhodná,“ prozradila o své roli Kristýna.

A jaký bude seriálový osud matky s dcerou? Obě se přestěhovaly do chatové osady, aby mohly pronajmout svůj byt a měly z čeho žít. V osadě se jim žije hezky, dokud jim život nezačne komplikovat Ivanin bývalý partner a otec její dcerky Míra Šimáček, kterého hraje Václav Jiráček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám