Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se Simonou Krainovou (51) jsme si povídali u její fotografie, o které už si ani nepamatovala, jak je to dlouho, co ji nafotila. Ale děti tenkrát ještě neměla. Vypadá ale skoro stejně jako tehdy. "Možná i mnohem líp," smála se.

Po návratu z dovolené dokonce pohubla a má figuru jako před těhotenstvími. "Říkají mi to všichni. Ale nevím, čím to je. O víkendu jsem jedla třeba bůček. Samozřejmě jsem ho nepekla já, ale měla jsem na chalupě kamarádku, která je vynikající kuchařka. Dělala i makové a povidlové koláče a já jsem neodolala. Ale zase tam lítám kolem zahrady, zasévám trávu a taky už jsem zase začala běhat. Právě proto, abych si mohla ten bůček dávat. Slibuju, že se dám zase dohromady," řekla nám Simona.

Podle toho, jak na ni reagují muži, třeba i pětadvacetiletý mladík Neil Perez z Filipín, který vyhrál soutěž Mr. International a při zahájení své návštěvy Česka na Simonu mlsně koukal, to ale nemá zapotřebí. "Tak my MILFky jsme pro mladíčky atraktivní. Ale já bych svého Karla už nevyměnila za žádného missáka světa ani za nikoho jiného. Takový chlap jako on už na světě není. Sice nebyl můj typ, ale dnes mi přijde nejkrásnější na celém světě. Tím, jak se chová, jak se chová ke mně, jaký má smysl pro humor, jak mě baví. Je to můj největší parťák," vyznala se.

"Za těch spoustu let, co jsem v branži, jsem potkala hodně krásných mužů, a je pravda, že ti hodně hezcí chlápci mají někdy pocit, že už nic jiného nemusí. A tak se moc nesnaží. Mít vedle sebe někoho, kdo je jenom hezký, ale je strašně nudný, není atraktivní," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám