Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vnadná herečka a moderátorka Miluška Bittnerová přezdívaná česká Marilyn zhubla, vypadá fantasticky a za měsíc už bude i oficiálně volná. S dlouholetým partnerem a manželem Lukášem Ilkem se rozešli už na začátku roku a v září je konečně čeká rozvodové stání.

S Lukášem si prý stále rozumí a jsou přátelé, znají se od útlého mládí a mají vše srovnané. Rozvod tak probíhá hladce a rychle, bez zbytečných tahanic.

Miluška patří k ženám, které zrají jako víno. Je čím dál tím krásnější a se svým smyslem pro humor a věčně pozitivní náladou prozáří každou místnost, do které vstoupí. Miluška shodila nadbytečná kila a osvěžila také svůj účes. A je k nakousnutí. "Mám dole sedm kilo, ale dalo mi to zabrat. Ovšem cítím se mnohem lépe," svěřila.

„Konec léta strávím v Itálii s přáteli, už se těším. Léto si užívám moc ráda,“ prozradila, jak stráví poslední dny, kdy bude mít v občance napsáno 'vdaná'.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám