Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejprve jsme si mysleli, že v Říčanech u Prahy, kde dlí vdovec po Ivetě Bartošové (†48) Josef Rychtář (65), někdo jí nějaké hodně kvalitní houbičky. Jenže oni to nejspíš myslí vážně! Do redakce Super.cz přišla zpráva, která nám svým šokujícím obsahem málem rozleptala nábytek. Po informaci, že Josef Rychtář mladší se za tátu stydí a radši se přejmenuje, jen aby nebyl nositelem toho stejného jména, se už objevil náhradník!

Ten je tiskovým mluvkou Rychtáře a teď se rozhodl nás dojmout k slzám.

Rychtáře po zprávě o přejmenování potomka údajně našel v hrozném stavu. Prý ho to mrzí a je smutný (s tím nekoresponduje fakt, že juniorovi přitom už „Pán uren“ stihl poslat pořádně peprnou esemesku). A aby netruchlil, hlásný trouba se nabízí jako náhrada!

Toto nám skutečně napsal a oslovuje rovnou svého patrně budoucího papá:

„Milý Josefe, neklesej na mysli, já ti pomůžu, co bude v mých silách. Jsem s Tebou ve zlém i dobrém a doufám, že nás nic nerozdělí. Jsem rozhodnutý, že bych si nechal změnit svoje příjmení. Budu Petr Rychtář!“

Muž přichází s dojemnou historkou o tom, jak vlastního otce nikdy nepoznal a jak mu ho Josef připomíná. Asi je u nich v rodině zvykem vypisovat na příbuzné odměnu a snažit se je dostat do vězení.

„Náš vztah se vyvíjí. Ke mně se chová hezky a už několikrát jsem zalitoval, že to není můj táta. Josefe, znamenáš pro mě moc. Jsi někdy jako můj táta. Děkuju ti za všechno!“ sdělil nám. To je materiál!

Reklama

Další články

Načítám