Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Genny Ciatti má vážné zdravotní problémy. Leží doma s otřesem mozku a má naraženou krční páteř. Půvabná brunetka byla v úterý na svatbě své kamarádky Lindy a nešťastnou náhodou se skácela k zemi.

"Při tanci s kolegou z Dětí ráje Davidem Boušou jsem uklouzla po vlastních šatech a praštila sebou o zem. Mám otřes mozku, naraženou krční páteř, na tři týdny límec a naraženou kyčel a ruku. Bolí to jako čert, cítím se, jako by mě přejelo auto," řekla Super.cz Genny.

"Ještě že jsme Děti ráje o víkendu dozkoušeli. Za pár dní to snad už bude dobrý. Mám teď nařízený klidový režim, žádný stres, nervy a hlavně nesmím dlouho koukat na televizi, do počítače ani číst, protože mám hlavu jak střep," dodala Ciatti s tím, že do premiéry, která se bude konat 11. září v Bobycentru v Brně, bude v pořádku. "Žádné koncerty ani představení neruším, jen dnes vysílání v televizi za mě vzal kolega Šimon. Do premiéry budu určitě fit. A teď jdu zase spát," dodala Genny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám