Hlavní obsah
Článek

Slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová (48), kterou si diváci pamatují například z erotického pořadu Peříčko, se po delší době opět objevila v Česku. S manželem Vlastou Hájkem a dvěma dětmi se totiž natrvalo usadila v Miami, kde její muž podniká v realitách.

Domů do Česka a na Slovensko už zavítá jen v létě, aby si užila také svoji rodinu a přátele.

Belohorcová se na krátké návštěvě Prahy pochlubila dcerou Salmou (5) a synem Neviem (1,5), kteří rostou jako z vody. Z dcery Salmičky už je malá slečna, která se vůbec nestydí pózovat před objektivy fotoaparátů.

"Strašně to utíká, když vidím po roce kamarády, rodinu, sestry, mám pocit, jako by to bylo včera. Ale vždy ten čas vidím na dětech, jak rychle rostou. Vracím se hrozně ráda, je super se sem těšit, a pak zase nazpět do tepla," řekla nedávno Super.cz Zuza.

Belohorcová téměř celý rok tráví u moře v plavkách, a musí proto dbát na svou postavu, která kdysi zdobila i titulku Playboye. A jak je vidno, i po dvou dětech má pořád perfektní křivky. „Cvičení mě vždy bavilo, ráda se hýbu, hodinku si zacvičím, miluju sport," uzavřela spokojená maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám