Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivaně Trump (62) nebrání v nošení krátkých sukní její věk, ani skutečnost, že se před pár dny stala trojnásobnou babičkou. Ivana zkrátka preferuje výraznou tyrkysovou barvu a především mladistvý šatník, který by se zdráhala obléknout i mnohá dvacítka. Úspěšná podnikatelka si však ulicemi Saint Tropez vykračuje i po řadě kritických článků v médiích stále ve kratších a kratších modelech. A bezostyšně odhaluje i intimí partie.

Bývalá československá olympijská reprezentantka v lyžování ale jednu změnu k lepšímu přeci jen provedla. Pro tentokrát upustila od svého natupírovaného zlakovaného drdolu a nechala si své blond vlasy rozpuštěné. Britský Daily Mail však Ivanu drsně přirovnal k přestárlé Paris Hilton.

Jedno je jasné, babička čtyřletého Kaie, dvouletého Donalda Johna Trumpa a čerstvě také malé Arabelly,  by měla volit oblečení úměrně svému věku a možnostem. Tyrkysové minišaty, z pod kterých při zafoukání větru vyčuhují tyrkysové kalhotky, už nebudou pro dvaašedesátiletou dámu přeci jen to pravé.

Reklama

Další články

Načítám