Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lady Gaga (38)je v jednom kole. Poté, co se ve středu večer objevila jako porotkyně v americké soutěži So You Think You Can Dance a po výkonu jednoho tanečního páru se dokonce rozplakala, ve čtvrtek pro změnu vystupovala v show moderátora Jimmyho Kimmela. Před večerním představením si však střihla zkoušku v nepříliš lichotivém modelu. Zpívala jen ve spodním prádle, černých silonkách a kozačkách.

Zpěvačka si rozhodně nepřipouštěla, že je téměř nahá a s klidem se válela po klavíru a předváděla trochu explicitní pózy. V pořadu Jimmy Kimmel Live, kde zazpívala skladby „You and I„ a „Edge of Glory“ z její nové desky Born This Way už byla opět ve svém živlu, když vystoupila v černém futuristickém kostýmu nabíraném v oblasti boků a stehen.

Kimmel pak zpěvačku jako hlavního hosta pořadu vyzpovídal. Kromě tradičnějších otázek se jej pak moderátor zeptal: „Kdyby jednou v budoucnu vaše dítě vyrostlo a nebylo by homosexuální, měla byste jej stále ráda?“ A známá zastánkyně gayů a lesbiček pohotově odpověděla: „Ne,“ a přidala svůj potutelný úsměv.

Reklama

Další články

Načítám