Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Celý národ ji zná coby Saxanu z nesmrtelného filmu Dívka na koštěti, který ji celoživotně proslavil. Pro Petru Černockou (74) to má světlé, ale i stinné stránky. Super.cz si s ní popovídal o těch druhých. A zdá se to být pořádná síla, čeho jsou někteří lidé schopní. Jeden z obdivovatelů, který ji chtěl dostat na lože a posílal jí zvrácené milostné scénáře, ji dennodenně strašil po nocích!

„Je to zvláštní, ale nemám ani tak fanatické fanoušky jako fanynky. Ale je pravda, že jednoho blázna jsem měla. Bydlím v přízemí a hlavně ze začátku jsem se toho docela bála. A ukázalo se, že právem. Tenhle pán tam chodil v noci a stál ve tmě na zahradě u okna. Vydržel tam čekat hrozně dlouho,“ říká Petra s tím, že ji zachránil manžel, když si na úchyla počkal a vybafl na něj, takže se lekl tak, že už dal pokoj.

„Byl to hodně zvláštní člověk. Posílal mi erotické dopisy, informoval mě o tom, že tam bude stávat. Psal mi hrozně detailů, opravdu zajímavých, co by se mnou dělal. Jedna neodbytná žena mi zase spávala před dveřmi. Časem jsem ji potkala a ukázalo se, že se z toho dostala. V pubertě do mě zkrátka byla zamilovaná a měla slabou chvilku. To se stává,“ krčí rameny zpěvačka.

Další muž se kvůli lásce k ní vetřel do kapely. Když jeho chování přesáhlo únosnou mez, vyrazila ho. Pak se tedy cílem jeho zájmu stala Heidi Janků. „Ten se ale taky zklidnil. Byl to vysokoškolák, nakonec dostudoval,“ vyprávěla nám Černocká na tiskovce k představení nového ročníku projektu Noc s hvězdami, který poprvé nebude na hradě Houska, ale na hradě Zahrádky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám