Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mahuleně Bočanové (57) začaly už v půlce června prázdniny. Herečka má více jak dvouměsíční volno prošpikované výlety po Česku, ale zahraničí. Letos sice nevyrazí na svůj milovaný Kypr jako v minulých letech, ale zato si hodlá splnit sen a vrátí se na další oblíbené místo do Gruzie.

„Gruzie je nádherná,” říká Bočanová, kterou na zemi ležící na východním okraji Černého moře přivedl její otec, uznávaný architekt Jan Bočan. „Můj tatínek tam strávil spoustu času, stavěl tam ambasádu a další domy, je tam velmi uznávaný architekt. Gruzii měl velmi rád a říkal mi, že jsme hrozný trdlo, že jsem tam nikdy nebyla a až tam jednou vkročím, tak se tam budu chtít vracet do konce života,” říká Mahulena.

Herečka by se z fleku uživila jako prodejce dovolenkových zájezdů do Gruzie. „Mám tam nějaké kamarády, jsem tam citově zainteresovaná. I kdyby Gruzie byla nebezpečná, tak bych tam jela, ona ale vůbec nebezpečná není. Je to nádherná země, hory jsou tam překrásný, Tbilisi je přenádherné, architektura je tam úžasná, jídlo je tam fantastický, ženský jsou tam tak nádherný, že by mohly být Miss. Je to úchvatná země,” vychrlila ze sebe řetěz superlativů Mahulena Bočanová.

Související témata:
Gruzie

Reklama

Další články

Načítám